Web Analytics

content

content


Lightfind
GPS GAMING APPS
city, nature and leisure

GPS-apps in uw huisstijl
Online buiten gamen in stad, natuur en recreatiegebied. Lightfind maakt apps die de openbare ruimte tot een online buiten avontuur maken, waarmee de mooiste plekjes ontdekt worden.

Magie op elke plek
Iedereen naar buiten en ontdek de magie op elke plek. Heerlijk struinen en op zoek gaan naar de mooiste plekken waar de Lightfind apps geheimen verstopt hebben.

24/7 aanpassen route
Alles is aanpasbaar in de lightfind app. De GPS-locaties, de vragen, de opdrachten, foto’s. Alles kan 24/7 aangepast worden om de beleving op de locatie verrassend en mooi te maken.

Belevingskaarten
Naast de standaard kaart van Openstreetmaps die wij in de routes plaatsen. Maken en plaatsen wij ook mooie custom maps/thema kaarten in de app. met GPS.

 
White label GPS apps deel de magie van elke plek
in een buiten gaming app
GET STARTED NOW
Speurneus app van Landschap Noord-Holland, Wildhoeve Woudloper app van camping de Wildhoeve (ANWB/KCK innovatie award 2017) en Kampen Stadsgids zijn inspirerende voorbeelden van het delen van de magie van elke plek. Zowel in de natuur als in de stad.

Speciaal voor Campings hebben wij de Soekky app ontwikkeld, daarin kan je losse speurtochten maken in plaats van een hele app aan te schaffen. goed om eerst te proberen. In de Lightfind online tool maakt u de locatie’s, foto’s en vragen aan, vervolgens verschijnen deze in de app als een online buiten game. De Lightfind app komt geheel in uw huisstijl in de app-store van Apple en in de playstore van Google.


We zijn pas ‘net’ begonnen, het wordt nog mooier.
We zijn in 2013 gestart met de 1e ontwikkelingen van GPS apps. We hebben verschillende waarden die belangrijk zijn. Te zien in het moodboard hiernaast. Eén van de waarden is respect, we bedoelen hiermee het respect voor de natuur, deze loopt door onze genen. Genieten, leren en ontdekken op een uitdagende manier.

Organische groei: Lightfind heeft het doel om met alle afnemers en gebruikers van de lightfind app de toekomst vorm te geven. Uw mening is van grote invloed wat wij ontwikkelen en waar onze focus op komt te liggen. Er komen nog vele nieuwe ontwikkelingen aan waar we met veel plezier aan werken.

Kampen Stadsgids app
De Kampen Stadsgids is een lightfind app met nieuwe toepassingen. Een Joan Blaeu kaart uit 1649 laat je de mooiste plekken van Kampen ontdekken.  Er is een agenda functie aan de app toegevoegd en speciaal voor De Internationale Hanzedagen is er een festivalplattegrond gemaakt met alle activiteiten op de kaart geplaatst.

 
Aanbeveling van onze klanten
We zijn trots op de mooie reacties die we krijgen van onze klanten. Het samenwerken, de snelle respons en hulpvaardigheid is wat ons verbindt met onze klanten.

Speurtocht in de Soekky app: “Mijn complimenten voor de duidelijke handleiding! Was erg overzichtelijk om zo stap voor stap de tocht in elkaar te zetten!”
Claudia Smit
RECREATIELEIDER @ NOETSELERBERG
“Voor de Kampen Stadsgids app hebben we prachtige tochten in de app gezet met een hele mooie oude Blaeu kaart uit 1649 van Kampen.”
Hester Timmerman
OWNER @ STER IN SOCIALMEDIA
“De natuur ontdekken  is nog nooit zo leuk geweest, al onze boswachters hebben de mooiste plekjes in de Speurneus app gezet.”
Johan Stuart
COMMUNICATIEMEDEWERKER EN VOORLICHTER @ LANDSCHAP NOORD-HOLLAND
Maak ook een eigen app met routes, doe mee…
INLOG ADMINISTRATORS
Ons Team

Geralt Ploegstra
founder & owner

Lightfind & Soekky

Powered by Markerquest
leverancier van de software


Mirjam Boom
freelancer: Grafisch ontwerper en Illustrator

7
APPS
33
TOCHTEN
345
KM-AVONTUUR
Latest News
Lightfind beurs: Dag van de Openbare Ruimte
Lightfind is aanwezig op Dag van de Openbare Ruimte, Jaarbeurs Utrecht. Op 27 en 28 september. Online buitenspel in stad, natuur en recreatiegebied. Lightfind maakt de openbare ruimte avontuurlijk met een GPS online[…]

READ MORE
 lightfind  augustus 29, 2017  0
Kampen Stadsgids en Evenement toepassing
OP 15 juni tijdens de Internationale Hanzedagen is de Kampen Stadsgids app gelanceerd. Er staan 2 prachtige wandelroutes met interessante weetjes en vragen op de mooiste historische plekjes van Kampen.[…]

READ MORE
 lightfind  juli 12, 2017  0
SEE ALL BLOG POSTS
– stuur een vraag –
onderstaande contactformulier maakt  het gemakkelijk om een vraag te stellen. We trachten altijd snel te reageren en zijn benieuwd naar je vraag. We horen graag van je.

JE NAAM (VERPLICHT)

JE E-MAIL (VERPLICHT)

ONDERWERP

Link toevoegen

Link toevoegen